Annons
AnnonsPALMTREES IN MY SHADES


IMG_7461.jpg LA.jpgPicMonkey Collage palms.jpgIMG_7456.jpgPicMonkey Collage jåjå.jpgIMG_7415.jpgPicMonkey Collage la ibes.jpgIMG_74156.jpg.jpg

LA VIBES! Den sista outfiten från Turkiet, jag älskar att fota outfits utomlands det finns så mycket nya, fin och häftiga miljöer samt att man är så inspirerad och känner sig så pepp på vad man ska ha på sig. Jag har två outfits i mitt huvud som vi inte hann och fota, tänkte visa de här framöver istället. Nu sitter jag på tåget tillbaka till Stockholm, ska bli så skönt att komma hem. Älskar min lägenhet och mitt liv i Stockholm. Nu är ju kameran tillbaka, så nu blir det lite fler bilder från lägenheten. Balkongen är helt klar snart också!

Shorts_Imso / Cap_Turkey / Sweater_Imso / Shoes_Nelly / Backpack_Asos /

– LA VIBES! Here is the last outfit from our vacation in Turkey. Hope you like it =) Now i’ts time to go back to Stockholm after a wonderful weekend in my hometown.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/midsummerlovin/