Annons
Annons



PART NUMBER THREE


IMG_7135IMG_7119IMG_6533IMG_6363IMG_7161IMG_7374PicMonkey Collage 44.jpgIMG_7090.jpgIMG_6199.jpgIMG_6999IMG_7112
IMG_7037
IMG_6378

Dags för del nummer tre från resan =) Perfekt att jag har lite material från resan en dag som denna. Magsjuk och det är kallt och grått ute, då passar det ju så bra med lite somriga bilder, så man blir glad och ser fram emot sommaren och att vädret vänder. Påtal om resa så sitter jag nu och tittar runt och vill boka nästa resa, det är så typiskt mig. Jag hinner knappt komma hem från min resa, förens jag bokar nästa. Är väldigt sugen på Kroatien som jag skrev innan, men skulle vilja denna gång bo i ett hus/lägenhet i någon mindre by. Så himla mysigt! Vet ni något bra tips? Eller känner till någon som hyr ut där får ni gärna säga till?

– And here is the last part of my vacation. Alot of ereryday random snapshots. All from food, bikini, beach to details. Hope you like it! Now it’s time to plan next trip, i want to go to Croatia. Do you have any tip?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/mint-shoes/