Annons
AnnonsPART TWO


IMG_6172IMG_7032.jpgIMG_7049IMG_7381PicMonkey Collage sum.jpgIMG_6704.jpgIMG_7217IMG_7202

Här kommer andra delen från semestern allt från färsk frukt, min fantastiska pojkvän till blommor. Hoppas ni gillar denna typ av inlägg, jag gillar verkligen sådana inlägg hos andra bloggare. Det är alltid roligt att se vardagsbilder och få en mer inblick i deras vardag. Jag har ytterligare lite bilder, så tänkte ta det i en tredje del och så har jag en outfit kvar att visa med. Nu ska jag och hjärtat iväg och träffa några vänner för att planera och göra färdigt alla lekar för midsommar. Ska bli så roligt, ska även fixa klart min krans också. Det är ju ett måste!

– Here is some random pictures from our vacation. Do you like this type of post? Hope you do, I love when others bloggers post ”everyday snapshots”, so fun to see.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/florina-by-the-pool/