Annons
AnnonsPARTYPEOPLE


IMG_5928.jpg.jpgPicMonkey Collage.jpgimagem.jpgIMG_5201.jpgIMG_5214.jpgPicMonkey Collagemmm.jpg

 

Åh jag har haft en sådan härlig helg med mina bästa vänner =) Det blev en ordentlig utgång igår och ramlade in vid halv 04.30 imorse. Så man har ju mått bättre än vad man gör idag haha. Kan säga att vi dansade tills fötterna blödde haha bokstavligt talat, jag har typ ett köttsår på foten så kan det gå. Som sagt grymt härligt att haft en ledig helg fylld av vänner, kärlek, skratt, mat, bubbel och shopping. Nu ska jag fortsätta gosa i soffan, ikväll blir det att laga någon god mat och se på en härlig film, får se om Tove kommer över på söndagsmys. Puss pålänge!

 

– Here is som pictures from last nights party with my best friends. Thank you girls for this amazing weekend, you are the best!

 

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-t-r-i-p-e-s-2/