Annons
AnnonsPINEAPPLE PRINT ON THE CLIFFS


IMG_676233.jpgPicMonkey Collage 4242.jpgIMG_67623333.jpg.jpg

Mitt älskade adidas-set, vet inte hur mycket jag använt det sedan jag köpte det? Passar både att ha privat, till träningen eller varför inte på stranden? Älskart! Jag har ju även ett adidas-set till, det som är i blommor och härliga färger. Båda två är mina största favoriter just nu. Så glad att jag lyckades få tag i båda, nu ska jag duscha och göra mig klar för kvällen, vi ska även ut och fota dagens outfit med. Puss sålänge!

-I love this set from Adidas, the pineapple print is so amazing. My favorite clothes right now!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/benassi/