Annons
AnnonsPINK AND WHITE


IMG_5618.jpg.jpgPicMonkey Collage.jpgIMG_5574.jpgPicMonkey Collage pinkawhite.jpgIMG_5627.jpgPicMonkey Collage pink.jpgIMG_5569.jpg

 Photo: Gina and Edit: Me

Äntligen fick jag upp dagens bilder =) Har suttit och redigerat och det tar ju sin lilla tid. Jag gillar att jag börja bära mer färg nu, ett tag var det så mycket svart. Blir ju så automatiskt till våren. Det liksom hör till. Fick bli en lite sportigare look idag, dessa höga sneakers är absolut en favorit. De passa till det mesta och ser ändå lite mer klätt ut eftersom det är inbyggd klack. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Puss på er.

pants_bikbok / top_frontrowshop / bag_zara / sunnies_zara / shoes_nike 

– Finally, here is todays outfit. Love this pants, they are so comfy and the color is amazing. Here also you se the new shades =)

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/pink-and-white-2/