Annons
AnnonsPISTOL BABY


INTERIOR CRVAINGS.jpg

 

 Älskade inredning! Marmor har jag verkligen inte tröttnat på ännu, hur snyggt är det inte? Jag har lite i marmor hemma, men absolut inte köpt färdigt haha. Mitt nästa köp ska nog bli den fantastiska snygga bricka samt ett mortel i marmor. Blir en snygg men även praktisk detalj i köket. Guld har jag inte heller lessnat på, snarare tvärtom vill typ ha allt i guld haha. Jag älskar denna tavla med guldpistolen, så jäkla ball! Nu ska jag sluta snacka inredning och vara social med min familj, grillkväll står på schemat. Puss på er!

1. Sealoe 2. Kardemumma 3. kardemumma 4.H&M Home 5.Royal Design 6. Sealoe 7. Inreda.com 8.Inreda.com 9.Zara Home 10. Svenskt Tenn

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/detaljer-2/