Annons
AnnonsR A P T U R E


Skärmavbild 2014-04-22 kl. 14.26.03Dessa bågar är mitt senaste tillskott i min solglasögongarderob från favorit märket Lespecs, du hittar dem här, de finns även i vitt också. Påtal om solglasögon så skickade jag in ett jobb till Chic imorse med just solglasögon där jag listar vårens hetaste modeller och färger. Samt är med i ett repotage i en lokaltidning i Norrköping om just solglasögon. Mer om det när det kommer =) Hur är ni med solglasögon? Har ni ett par ni kör på, eller flera olika som ni varierar med? Jag kan inte få nog …

Photo by: Gina Mannberg

New shades from Imso.com (lispers) I’m such a sunglasses freak, but i can’t get enough. Soon you can read bout the big sunglasses trends on Chic. more to come..

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/whiteisthenewblack/