Annons
AnnonsR A W C L E A N S E


IMG_5382IMG_5380IMG_5377IMG_5397IMG_5401 (1)

Godmorgon Hjärtan! Dessa härliga juicerna från Raw Clarity Cleanse var jag och hämtade igår på ECOIST i Stockholm. Det ska bli helt underbart att få testa dessa, har velat göra det så länge. Nu känns det som det var det det perfektaste tillfället att göra det. NI vet efter veckor med allt för mycket onyttigt och allt för lite träning. Detta bli en bra kickstart, jag har gjort liknande detox hemma innan, men denna ska bli extra rolig att testa, har hört så mycket bra om den. Jag kommer köra hela dagen imorgon och återkommer självklart med vad jag tyckte. Spännande va? Jag är så taggad, kommer dock kännas lite konstigt att inte tugga på något haha. Först ut är den rosa/röda, nu kör vi!

– Hello Sweethearts! This lovely juices from Raw Clarity Cleanse i picked up yesterday. So today it’s time foe some DETOX! I’m so excited, i have heard so good about this juices. I’m gonna drink those for the whole day, and check out the blog later for some resultats.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/the-kitchen/