Annons
Annons@ R E B F R E


PicMonkey Collage isntagram.jpg20140511-103058.jpg

Älskade Instagram, vad skulle jag göra utan det? Haha jag hänger en hel del där, lite för mycket om min ni frågar min pojkvän haha. Här pratar vi beroende, men det är ju så roligt och så inspirerande. Gillar ni det lika mycket som jag? För er som är nya här eller glömt följa mig på instagram så heter jag: @rebfre bara att följa om ni känner för det. Bjuder därför på mina senaste bilder från min instagram, hope you like it! Nu ska jag njuta här, näst sista dagen ju!

– I love instagram, my name is @rebfre there, follow me if you want. Alot of fashion, style, everyday randoms, interior and alot selfless haha.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/coral-dress/