AnnonsR O S È


ROSE

Som ni märker och kanske reda lagt märke till, så är det Rosé som är på tapeten i höst och vinter när det kommer till inredning. Eller koppar som det också heter, det kom redan förra året, men då var det lite oaccepterat bland många. Nu ser man att fler och fler tagit upp trenden och budgetkedjorna leverear riktigt snygga prylar i rosé framförallt Ellos. Jag har själv börjat med lite mer rosé här hemma, har ju en hel i mässing med. Så försöker dela in det i olika rum, så det inte blir för mycket. Ovan ser ni några utav mina favoriter just nu. Vad tycker ni om koppartrenden?

1. Ellos 2. Sealoe 3.Kardemumma 4. Ellos 5. Ellos 6. Design House Sthlm 7.Ellos 8.Kardemumma 9.H&M

– Alot of interior right now, the biggest trend this Autumn and Winter is the copper-trend. Here is my absolutely favorites right now. So many lamps haha, but they are so beautiful. I can´t get enough. Do you like this trend?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/sneak-snap/