Annons
AnnonsR O S H E


Skärmavbild 2014-04-23 kl. 22.52.51

 

Som ni vet är ju jag helt galen i sneakers och har ett helt gäng här hemma, Nike är helt klart favoritmärket. Tycker dom gör så sjukt snygga skor, när det kommer till modell så har jag kärat ner mig i Nikes modell Roshe run. Jag har ju ett par i den modellen i helsvar, nu till våren och sommaren är jag sugen på ett par ljusare. Vita skorna nummer två är ju bara ren perfektion. Tycker även de med palmer är riktigt balla, dock inte lika användbara. Nästa sko-köp får helt klart bli ett par sneakers. Nu ska jag dricka min detox-te från Pukka innan det är dags att sova. Imorgon väntas PT-pass och lite annat.

All shoes from Nike, you find them on Nike.com, Nakedcph.com, and on ebay

I’m a big fan of sneakers, and Nike do the best ones. I love this Roshe Run model from Nike, i have a black one but i want a white pair for the spring and summer. The Nike’s with palm trees is so cool.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/flowerpower-5/