Annons
AnnonsRAINBOW


IMG_6939.jpgIMG_6922.jpgIMG_7010.jpgPicMonkey Collage 6969.jpgIMG_6758.jpg

Jag hoppas ni gillar semesterbilder hehe, blir ju en hel del nu. Ni brukar ju uppskatta vardagsbilder, så här får ni en blandning av mode och vardag. Jag är så himla glad att ha min kamera tillbaka, min lilla bebis haha. Fotar som aldrig förr och älskar att kunna leverera högupplösta bilder med kärlek bakom. Idag har vi hängt på hotelles pool, druckit regnbågsdrinkar och bara jobbat på brännan. Älska livet just nu, så underbart! Hur är vädret hemma? Fortfarande varmt och soligt? Tusan vad man faller i en liten bubbla när man är på semester fast på ett bra sätt haha. Vi hörs senare!

swimwear_cubus / shades_Imso.com (lespecs) / lotion_imsocom


– I hope all of you like to see vacation pictures? Alot right now haha. Today we just chillin’ by the pool and sippin’ on this rainbow drink. Life is wonderful!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/lunchtime-with-my-baby/