Annons
AnnonsRebecca svarar.


 

Här kommer svaren, är det några Frågor/Svar som inte är med är det för att det är för privat och jag inte vill svara på det här.

Postat av: Sofie
Jag bara älskar den rutiga kjolen med rosett och hängslen! Vart har du köpt den übersnygga kjolen, jag dör nästan. helt kär?


Sv: Vad roligt att du tyckte om den så mycket J Men tyvärr så har jag köpt den på en Marknad i Thailand, så det blir nog väldigt svårt att få tag i den L Kan höra av mig när jag tröttnat på den ;)?

 

Postat av: Anonym
Hur mycket pengar får du i månaden?


Sv: Vet inte riktigt vad du syftar på, men antar att du menar bloggen? Just nu får jag ingenting, man ska kolla upp de där så jag kanske kan få pengar här med J På metrobloggen fick jag kanske 300-500 i månaden men det är pissdåligt! Men ändå grymt skönt att få in några hundralappar sådär.

 

Postat av: Disa
varför är du så jävla SKÖN?

Sv: För att jag umgås med dig baby ;-D

 

Postat av: Sara
Skulle du tacka nej till att ha sex med mig?

Sv: Dum fråga Sara, skulle aldrig tacka nej till dig de vet du 😉

 

Postat av: Ammy
Vad använde du för typsnitt till texten i det här inlägget?

Sv: Kommer tyvärr inte ihåg vad de heter ..

 
Postat av: Josefina Hur gör du dina hårband?

Sv: Det har jag ju redan svarat på hihi. Men jag gör alltså inga hårband själv, däremot kanse jag kan trixa ihop nåt gammalt band, scarf eller sådär och gör det till ett hårband men det är ju int så svårt bara att ett schysst band och dra runt huvudet J Sen har jag två hårband tror jag som ser ut som mitt lila stickade och dom har mormor stickat till mig. Sen har jag sjukt mycket scarfar, band och så hemma som jag brukar använda som hårband 🙂

 

Postat av: Anonym
Hur lång är du?

Sv: Jag är 1,64 eller någon när jag mätte mig sist? Kan hända att jag är någon centimeter längre

 

Postat av: S1
Vad är Tetriiiiis?? 😛 =)

Svar: Jaadu S1 det är ett spel, visste du inte de? 😀 Så är det smeknamn också, och det är Saras påhitt, och hon vägrar berätta varför!

 

Postat av: Anonym
Har du gått om ett år eftersom att det stod i din gamla blogg något om att du inte tar studenten i år?

Sv: Det stämmer, jag gick först ett år på Barn&fritid på Hagagymnasiet sökte mest dit för det var de ända som jag kände passade mig litegranna iaf, eftersom jag älskar barn, och att hjälpa andra och jobba med människor. Men sen när jag nästan gått ett år, så kom det ett nytt program till Kungsgård vid namn Stil&trend som min käre vän Klara tipsade om, för hon tyckte att det var något för mig. Så tittade jag in programmet och sådär var väl inte så mycket mer med det, sen kollade jag upp hur det skulle gå till? Och vad jag skulle förlora? Och om det var värt att gå om ett år? Tillslut sökte jag, och kom in J Jag var dock lite nervös, men det var superkul och jag ångrar inte en sekund att jag gått om eller sökte dit!! Det här är verkligen min grejj och jag trivs sjukt bra. Dock lite segt att inte ta studenten i år med alla kompisar L men jag har ju kvar mitt till nästa år, då kan jag ju bli lite extra uppvaktad om inte alla dragit då?

 

Postat av: Mallan

– vad har du för planer i framtiden?
– vilka skolor har du gått på? (:

 

Sv: Mina planer för framtiden är dels att jobba som Makeupartist, att antagligen plugga på Makeupstudion i Stockholm/Göteborg/Malmö. Men innan det ska jag vara ledig rätt mycket, har lite extrajobb, sen vill jag ut och resa! Plus att jag skulle vilja åka i några månader som Reseledare, tycker det verkar så galet kul, och alltid tyckt det! Tv-programmet Semestersvenskar har motiverat mig ännu mer, och folk jag pratat med. Det verkar sjukt kul. Tror även det skulle passa mig. Sen ska jag leva livet och vara lycklig! 😀

 

Postat av: Sara

Får man fråga två frågor? :$ :$ :$

Sv: hihi jao!

 

Postat av: Sara

Hur många unika besökare har du varje dag? 🙂

Sv: Det varierar ju som sagt just nu har jag mellan 300-400 unika besökare varje dag! Men jag vill ha flera nya läsare, får väl la se hur det går med det J Men jag tycker de är mycket för min lilla blogg. Så det är skitkul!

 

Postat av: Klajoon

Varför vill du att folk ställer frågor till dig?

Sv: KLARA! Ingen annan än du, skulle komma på en sånhär dum fråga, Jo Sara, hon har ju dock redan ställt en jävligt dum fråga ;P För att det rä roligt!

 

Postat av: Anonym:
Kan inte du förklara hur man räknar kalorier. är jätte intresserad, hoppas du kan det bara 🙂

Sv: Nej, jag har faktiskt ingen aning. Förstår inte riktigt heller hur du menar, men gå in på någon viktsida. OCh räkan ut ditt BMI och se hur många kalorier du ska ha i dig per dag osv. Eller så äter du bara normalt tar bort vitt bröd, pasta och sånt och byter ut mot fullkorn och dra ner på sockret, ät mycket frukt och grönsaker och tränar regelbundet. Så håller man sig i form. Men de där kan säkert någon annan svara bättre på än jag.


Postat av: Matilda Jag har ingen aning men antar att du plattar och torkar håret ganska ofta? Vad gör du för att det inte ska se slitet ut?

Sv: Nej, jag plattar aldrig håret! Torkar gör jag inte heller allt för ofta, jag låter hellre håret självtorka, mycket bättre. Plus att jag aldrig använder några Stylingprodukter. Det är nog mycket därför mitt hår inte är så slitet. Låt håret självtorka, och dra ner lite på produkterna, och använd sånt här medel innan du plattar håret, finns att köpa på Hårvårdsbaren.

 

Postat av: Sara
Skulle du tacka nej till att sova bredvid mig inatt?

Svar: Absolut inte! 😉

 

Postat av: Anonym
Hur gammal är du?

Sv: Jag är 18 år, men fyller 19 till Sommaren.

 

Postat av: Anton
Vad åt du till frukost imorse? 😀 haha

Sv: Jag vet att du syftade på kycklingen, jag åt hemma hos dig 😀 TÖNT! Men imorse, har jag inte ätit något än, ska ta och stoppa i mig lite frukost snart tänkte jag.

 

Postat av: Sara
På vilket sätt vaknade du upp imorse? haha (kollar snett på Anton :P)

Svar: JO idioten vid namn Anton sätter på nån jäkla Partylåt på världens högsta volym, kan ju säga att jag vaknade i alla fall. HAHHA

 

Postat av: Va gor maic?
Sars?

Sv: Nej Jeppe, jag har inte Sars!

Postat av: Anonym
Vad händer efter gymnasiet?

Sv: Det kan du ta och läsa lite längre upp, har jag skrivit en del om det 🙂

 

Postat av: Jenny
Vart hittar du din inspiration till din klädstil? Och hur "vågar" du ha lite utstickande saker ibland (t.ex. skulle många se urfåniga ut i hårband men du passar i allt!=) Bryr du dig om vad andra tycker om din stil?

Sv: Oh tack så mycket! Glad jag blir. Jao du, tidningar folk ute, vissa bloggar, sen är jag väl ganska kreativ själv. Alltså förut var jag med så, som skulle bry sig om vad alla andra tycker. Men sen har jag kommit på med att varför ska man bry sig om vad alla andra tycker? Dom kommer ändå ha en åsikt oavsett vad du har på dig. Jag har på mig dessa kläder, för att JAG tycker det är snyggt, ingen annan. Skulle aldrig sätta på mig något, bara för att den tycker det är snyggt. Jag kör mitt race, och jag gillar det. Sen får väl dom andra tycka vad dom vill! Thats it. Kom ihåg ta ingen skit, se ut precis som du vill, och ha på dig dom kläder DU vill. Jag gillar att vara lite udda, det har jag alltid gjort. Dock är jag inte jätteudda men du förstår vad jag menar.

 

Postat av: Madde
Dömer du människor som inte träffat?
Genom t.ex. kompisar som pratat om personen eller kanske genom personens blogg?
Eller ge du varje person du träffar en egen chans att visa vem de är?

Din blogg är så bra, speciellt dina inköp och dagens outfit. Roligt med mkt bilder med.

Sv: Självklart dömer jag också folk, vilket jag tror alla gör omedvetet. Men självklart får personen en chans när jag träffar den, då kan min bild helt ändras. Men jag har blivit bättre på de där med, att döma folk. För oftast så har man så fel! Men däremot så får man aldrig en andra chans att ändra första intrycket. Så är det faktiskt.

Tack så jättemycket, ska bli ännu mer duktig på att lägga in det, för vet att de är nästan det ni gillar mest.

 

Postat av: Anonym
Vad använder du för fotoprogram? är de Photoshop eller nått annat?

Sv: Nej jag använder mig av Paint, Photofiltre & Picasa (som går att ladda ner gratis)

 

 

Postat av: Anonym
Vad kan man ge sin pojkvän i student present?

Sv: Det var en bra fråga hörrödu, men kanske något fint smycke, parfym? Jag tycker det ändå det ska vara något lite speciellt och minnesvärt. Jag skulle i allafall INTE köpa något klädesplagg.

 

Postat av: Anonym
Hur mycket väger du? Och hur ofta tränar du och isåfall vad tränar du ?

Svar: Jag väger runt 50-55 kg, Träna? Vad är det? Ne, jag skoja men det går i perioder. Förut tränade jag fotboll och dans. Sen la jag av med det, och då har jag tränat mycket på Gym och kört på gymmet och pass. Men det är ofta jag är sjuk, så det är sällan jag kan träna också. Därför passar gym mig bäst, där jag kan gå dit själv. Men nu på måndag hoppas jag att jag är frisk och kry. Då ska jag sätta igång med träningen ordentligt. Men jag rör på mig rätt mycket ändå, jag går mycket! Sen på somrarna cyklar jag nästan överallt.

 

Postat av: Fredrica
Om du fick en önskan, vad skulle det då vara?

Postat av: Anonym

 

Hur mycket väger du? Vad är din naturliga hårfärg?
(förstår om din vikt är personlig, alltså behöver du verkligen inte svara)

Svar: Precis svarat på det ovanför, Min naturliga hårfärg är superblond, vilket är jobbigt nu när jag är så mörk, för jag får sådan ljus utväxt.

 

Postat av: Jeanette
Tar du studenten i år? 🙂 isåfall, har du planer för vad du vill göra, plugga vidare osv?

Sv: Det var värst vad de var många frågor om det, det kan du läsa längre upp.

 

Postat av: Fliiz
Hur har du fått så många läsare ? :)<33

Sv: Om jag ska vara ärlig, så vet jag inte? Det har bara blivit så, antar att min blogg lockar många? Jag har ju mycket bilder, mycket dagens outfit som folk gillar. Sen uppdaterar jag väldigt ofta. Annars vet jag inte, får nästan ta och fråga dom? 😀

 

Postat av: Maria
haha varför kommer du inte till skolan, hur gammal är du, vad väger du, vad e din naturliga hårfärg, varför är du så fin?, varför E DU BÄST PÅ ATT BLOGGA HAHA <3


Svar: HAHA störd du är Maria! Jag kommer inte till skolan för att jag är sjuk, och jag är 18 pucko. För att jag älskar att blogga 😀 hahha!

 

Postat av: N
Hej undrar om du vet vart man kan köpa dom här linnena/klänningarna som har en dragkedja hela vägen i mitten ? 🙂

Svar: Den finns att köpa på Hm för 149 kr finns i färgerna Svart, Lila & Blått vad jag sett

 

Postat av: Anonym:
Hur fick du jobb på Lindex? 🙂

Svar: Det är nämligen så att jag känner en som jobbar där, plus så praktiserade jag där när jag gick i 4an eller något sådant. Sen för något år sen frågade jag henne om de hade något extrajobb? Hon kollade upp med Chefen, men det såg rätt dåligt ut där. Sen en dag fick jag komma och provjobba, och dom skulle höra av sig mer om extratider. Men det fanns verkligen nästan inget. Då tänkte jag att de var ganska kört, eftersom jag bara varit där en gång, men tydligen så imponerade jag dom. För någon eller några månader senare ringde Chefen och frågade om jag vill ha sommarjobb där 😀 Sen dess har jag extrajobbat där en hel del och så ska jag vara där i sommar också.

 

Postat av : Anonym
jag är en ganska ny läsare, så du kanske har nämnt detta. men vad lyssnar du på för musik, artist, band osv?

Sv: Jag älskar sån musik med fart i, partymusik är verkligen min musikstil här är några exempel: Crossfire – on fire, Crossfire – l
ady, Kid Cudi – day and night, Laurent Wolf – ash my world, Darius & Finay feat Nicco – We can do it all night. Den typ av musik älskar jag! Men jag är en riktigt allätare gillar även Lars winnerbäck, Håkan hellström, The Killers
, Rihanna osv. Men något jag bara inte klarar av att lyssna på är lugn musik, sånna här typiska " lugna favoritet låtar" ush sånna klarar jag inte av, dom är bra men inget för mig! Det vet mina vänner om kan jag säga ;P ganska trött på en Becca som skriker byt hela tiden ;P HAHHA!

 

Postat av: igelkotten
HEJSAN! grymt bra blogg hörru sköning ;D
jag undrar om du har haft tandställning och om du har haft det om du avstod från att strula osv 🙂 kram till snyggaste bloggaren!!

Sv: Tack så mycket! Nej, jag har aldrig haft tandställning. Men jag tror inte man avstår från att kyssa någon för det, det går väl lika bra fast man har den?

 

Postat av: Anonym
Varför började du blogga från början?

Sv: Jag tyckte det verka himla roligt, och skönt att få skriva av sig 🙂

 

Det var allt för denna gång, roligt att det var så många frågor! Hoppas ni är nöjda med svaren 🙂

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/from-brazil_389424/