Annons
AnnonsRIVER ISLAND AT NELLY


Skärmavbild 2013-04-11 kl. 15.15.45

 

Nu är det klart och lanserat. River Island har börjat sälja hos Nelly. Underbart, River Island är verkligen ett märke jag gillar. De har mycket som faller mig i smaken, samtidigt som det passar min plånbok. Kläderna de hade fått in nu, var dock inte riktigt i min smak. Fanns några godbitar, men inget wow däremot föll jag pladask för denna väska. Tycker den var så snygg och enkel. Priset på den är ju det bästa, 179 kr och den är din. Här hittar ni hela kollektionen.

 

– New brand at Nelly, the lovely River Island. I really like this brand, and my wallet too. Here you find the collection.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/striped-cut-out-dress/