Annons
AnnonsS A L E


S A L E.jpg

Rean är i fullgång och jag tänkte att det var på tiden att tipsa om lite rea-favvisar. Här kommer fem grymma tips, skorna har jag redan införskaffat och ligger här hemma och väntar på mig. Är så sugen på att slå till på bikinin alltså, hur himla fin är den inte? Jag och mina palmer, palmer kan vara det finaste jag vet. Påtal om det så köpte jag för ett tag sedan ett par byxor med palmtryck, håll utkik för de dyker snart upp i en outfit. Nu ska jag se film och sova, helt slut efter dagens cardio och magpass. Puss på er finisar!

1.Nelly 2.Zara 3.Nelly 4.H&M 5.Zara

– My favorites on the big summer sale. The palm bikini is to die for. So nice!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-w-i-m-s-u-i-t/