Annons
AnnonsS A Y W H A T


_MG_1178-Edit - Photo by Fabian WesterPicMonkey Collage jöj.jpg_MG_1130-Edit - Photo by Fabian WesterPicMonkey Collage eee.jpg_MG_1153-Edit - Photo by Fabian Wester

Foto: Fabian Wester

Halloj! Här kommer de andra bilderna som vi tog under festivalen. Nu ska jag sluta tjata om den haha (; Ville bara visa de här. Föresten hur roligt är det inte att hon i den lila kimonon i bakgrunden är Frida Grahns syster, vad är oddsen? haha så kul! Vad roligt att se att så många uppskattade mitt festival-inlägg. Alltid lika roligt att få respons från er, trots att ni är lite dåliga på det haha. Varje lilla kommentar gör så mycket, det är ju för er skull jag bloggar och det är er jag vill inspirera och göra glada =) Idag är jag som ett litet barn på julafton, för min älskade pojkvän bror och mamma kommer hit idag. Som många kanske förstått så bor inte Henke med mig i Stockholm, för han fick ett grymt jobberbjudande i Norrköping. Så vi jobbar lite distans just nu, vilket fungerar superbra men självklart ovant och jobbigt också. Vi har ju bott ihop innan nästa i tre år och nu har vi båda haft så mycket, att det gått 2-3 veckor mellan vi ses. Nu saknar jag han så mycket att jag spricker, så ikväll ska jag pussa sönder honom, och nästa vecka åker bara han och jag iväg och gottar oss i solen. ÅH kan inte längta mer!!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/b-a-c-k-p-a-c-k/