Annons
Annons



S I N G O A L L A


IMG_0920.jpg singaolala.jpg

PicMonkey Collage 6969.jpgIMG_6172.jpgPicMonkey Collage 4242.jpgIMG_0920.jpg 5858.jpgPicMonkey Collage 6965759.jpg

Stockholm fortsätter leverera fantastiskt vårväder =) Jag och grabbarna startade denna söndag med lite brunch. Därefter drog vi in till stan och njöt av solen, vi hann även med lite picknick i gräset på söder. Jag passade på att inviga min nya singoallablus i detta vårväder. Nu kom vi hem för ett tag sen, ikväll blir det att bara ta det lugnt är lite sugen på att dra och träna eller ta en Pw. Vi hörs senare finisar, pusss!!

pants_ginatricot / singoallatop_bikbok / hat_ginatricot / bag_lindex / shoes_choies / 

– Today it’s also lovely weather, so we have enjoyed the sun all day long. I wear my new singoalla top from Bikbok, one of my favorites. 

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-n-a-p-s/