AnnonsS N A K E


IMG_1438PicMonkey Collage 66IMG_1488IMG_1463PicMonkey Collage 2IMG_1446PicMonkey Collage 3IMG_1462 (1)IMG_1475

Hej finisar! Gårdagens outfit hann aldrig komma upp, så visar er den idag istället. Invigde min nya kimono och topp i ormmönster. Tycker detta print är så snyggt framförallt att det går i grönt också. Tror det ska finnas i butik nu. Det blev en jättemysig kväll igår, hade som sagt kalas med familjen och släkten för mig. Åt plockmat, tårta och bara umgicks. Idag är det fullt upp på schemat träna, göra ärenden på stan, packa det sista, lämna väskan och äta middag med med Emilia. För inatt åker jag till Kroatien, ska bli så underbart!

kimono_junkyard / top_junkyard / skirt_junkyard/ bag_bershka / shoes_choies(haha alot from Junkyard)

– Hello Sweeties! Sorry for don’t post this pictures yesterday, but here you have yesterdays outfit. I love this kimono and top in snakeprint, so cool! Today I have alot to do, because I”m going to Croatia tomorrow. Talk to you laters babes!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/le-love/