Annons
AnnonsS N A P S


IMG_6972

IMG_6962

IMG_4826

IMG_4970

IMG_6910 (1)

IMG_5251

Under dagarna min käre lillebror var här lyckades jag ta med kameran =) Så här kommer lite bilder från de dagarna. Påtal om honom ska jag faktiskt möta upp han alldeles strax och dra och träna på bästa Factory Fitness. Just nu befinner jag mig i Norrköping och stannar här till söndag förmiddag. Ska bli så mysigt att vara hemma några dagar och träffa min familj och mina vänner. Precis vad jag behöver nu <3 Nej nu måste jag byta om, vi hörs senare! Puss

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/h-e-a-l-t-h-y/