Annons
AnnonsS T R A W B E R R Y


blglgoi.jpg.jpgPicMonkey Collage u55up.jpg.jpgruyruy.jpg

Älskar att starta måndagar fräscht! Det liksom hör veckostarten till. Idag gjorde jag en jordgubbs och banan smoothie. Banan är superbra att ha i, plus att den genast blir lite sötare. Påtal om smoothies och fräscht så är jag lite sugen på att kicka igång en juice-detox dock bara i 2-3 dagar. För att rensa ut, har hört att man ska bli mycket piggare och fräschare (: Någon som testat? Jag är som sagt väldigt sugen .. Inget jag skulle vilja göra under en längre period, gillar inte dieter och detoxer men denna skulle jag vilja testa för det känns som man skulle må så mycket bättre. Har ni tips? HIT ME!

-Start this monday with a strawberry and banana smoothie. Love to start my mondays with something fresh. Do you? I really eant to try a juice-detox for only 2-3 days. Have you try that? If you have? Tell me!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-i-n-g-o-a-l-l-a-2/