Annons
AnnonsS U N D A Y I N S P O


Skärmavbild 2014-05-12 kl. 00.56.28.jpg

Här kommer lite söndagsinspiration, jag kan sitta flera timmar i rad och glo på detalj och inspirationsbilder. Bilder som dessa gör mig otroligt inspirerad, som ni vet älskar jag blommor. Favoriterna jag kärat ner mig i nu är pioner, det är så vackra =) Syns bara att de är ganska dyra .. Det är väldigt fint att blanda in lite puderosa i iredning på t.ex textiler och andra detaljer. Annars är ju inte jag så mycket för färger i hemmet, håller mig gärna till svart, vitt och guld som jag blandar med trä. Har ni haft en bra söndag? =) Jag har jobbat typ halva dagen, efter jobbet blev det gymmet en timma och resten av kvällen har spenderats i soffan. Riktigt skönt! Har kanske haft världens mest skönaste och ensammaste helg? Börjar krypa i mig .. Kanske var bra dock att ha en sådan helg, eftersom helgen som kommer blir det Lund, 25 årsfest och karneval med mina finaste tjejer. Jag längtar så jag spricker hihi. Sov gott, vi hörs imorgon!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/i-n-s-t-a-2/