Annons
AnnonsS U N D A Y


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Älskade söndag! Dock så startade denna söndag inte så bra haha, alltså ni förstår inte paniken min klocka ringer nämligen inte. Så jag ska öppna butiken klockan 11 och jag vaknar i min lägenhet i Sundbyberg klockan 10.30 haha OMG. Men jag lyckades ändå vara på jobbet sminkad och påklädd 10.50 haha tur att det finns taxi kan jag säga. Sorry för dålig bloggning, men har ägnat denna helg till mina fantastiska vänner <3 Men nu ser jag fram emot en ny vecka med massor utav ny inspiration. Ha en underar söndag!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/b-r-e-a-k-y/