Annons
AnnonsS W I M S U I T


IMG_7975 44.jpgPicMonkey Collage swimsuit.jpg.jpgIMG_8011 33.jpg

Jag har fått lite dille på randigt, köpte för ett tag sedan en randig bikini som är såååå fin. Därför kunde jag inte motstå när jag såg denna fantastiska skapelse på H&M, kunde liksom inte hålla fingrarna i styr speciellt inte när den liksom kostade 199 kr. Den ska med på mina resor i sommar till solkysst hy, guldiga smycken och en lös skjorta. MUMS! Gillar att den bara har en axel också. Här ovan ser ni ju även lite av lägenheten som ni frågat efter. Juste köpte även ett par randiga shorts också på Zaras rea, haha asså jag när jag får för mig något. Föresten tänkte jag snart rensa ur min garderob och slänga upp det på min bloppis på instagram @rebfresbloppis, säger ni om det?

– OMG this swimsuit from H&M is so amazing. I want to wear it everyday haha.I love the details with the stripes and the one shoulder.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/l-u-n-c-h/