Annons
Annonsså sniggt.


Bild lånad av Colorelle Detta halsband från Hm divided är så grymt jävla snyggt. Finns i både silvrigt och guldigt jag skulle kunna tänka mig ett i silver 🙂 Tror de kanske kostade 129:- mucho mucho najs. Har för mig det iaf, himlans fint är det iaf. Så kan man ha det till så mycket.

Nu ska jag slänga på en film eller någe 🙂 Imorrn ska jag blir firad av släkten sen fira min underbara idis ♥ vart så glad när jag såg dig i onsdags, att jag tom började gråta. BÄSTA IDA!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/summeroutfit_916036/