Annons@ Scandic Grand Central


20130213-170058.jpg

Jag & Linnéa anlände nyligen till vår fantastiska bloggsvit. Jag dog lite när vi kom hit, så himla fint och lyxigt! Här är bara lite bilder från min instagram: rebfre kommer mer fina bilder sen. Ska även försöka fota hur jag ser ut och visa er innan jag sticker! Nu är Karin här som är makeupartist och hårstylist och ska vi fixa mig till kvällen. Wiie, så taggad! Fan vad kul vi ska ha jag och min bästa vän! Hörs sen underbara ni 🙂

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/stripes/