Annons
AnnonsSjuker igen?


Detta är ju helt galet, hur kan ja vara så mycket sjuk och så känslig som jag är? Jag verkar inte ha något immunförsvar? Jag var ju nyss sjuk och låg hemma över en vecka, nu verkar jag vara där igen, hoppas jag hinner stoppa det! Vaknade imorse med ont i halsen, förkyld, spränghuvudvärk och hängig som satan. orkar inte bli sjuk igen, vill vara frisk och kry. Var tvungen att åka till Skulan iaf, för hade ju löshårsutbildning.  Det var riktitg lärorikt och roligt, bilder på resultatet kommer senare 🙂 Nu ska jag nog gå och lägga mi i sängen se om jag orkar plugga något? Annars blir det att se Oth avsnitt och käka glass ♥

Jag är bara så glad att ja inte tar studenten i år, det känns inte ens så roligt eller som om de ens är Studentvecka? Plus sämsta vädret, tycker fan synd om er! Nästa år smäller det iaf, STUDENTEN 2010 HERE WE COME!

Har galet många studentfirande att gå på, hoppas jag hinner med alla 🙂 Erika, Disa, Sara, Millan, Maria!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/hon-i-roda-regnjackan_106099/