Annons
AnnonsSläpper en hemmakväll.


Ikväll släpper jag en hemmakväll 🙂 Det blir jag ostbågarna och talang ikväll. Mucho naaaaaaaaajs. Känner att jag är helt död för att ens göra något annat? Så jag gör nog bäst i sängen framför tvn, det ska bli himlans skönt. VAd blir de för er fest/hemmakväll?

FÖRESTEN ni suger på att kommentera just nu, det är så tråkigt. Visst har de vart lite dåligt uppdate men ändå. Så tr¨åkigt när man inte får någon respons? COME ON 🙂

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/25-days-left_754784/