Annons
AnnonsSNAKEPRINT


IMG_4998PicMonkey Collage (22)IMG_5033IMG_5019PicMonkey Collage (23)IMG_5030IMG_4996IMG_5005

Jag tokgillar den här toppen, så snygg till en kjol eller ett par jeans. Älskar ju plagg med roliga detaljer så som ett mönster, annorlunda form eller de svarta på armarna. Ja ni fattar? Så härligt att jag kunde gå såhär igår utan att frysa snacka om sensommar. Idag står det jobb på Ur&Penn på schemat, tänkte även ta och ringa min vårdecentral och höra med dom om foten. Jag tror nämligen jag kan ha brutit mitt båtben i foten, så vore ju bra med en röntgen. Men är inte så sugen på att åka dit, känns som de kommer säga som vanligt. Ta en panodil och vila? Någon som haft något liknande? Väntade ni bara ut det? Eller sökte ni för det? Alla tips behövs, haft ont i två veckor nu, kan asbolut inte springa vilket gör mig mest ledsen.

top_junkyard / skirt_nelly / sunnies_lespecs / bag_zara / shoes_dinsko /

– This top in sneakprint is so cool. I love sweaters with details! Today I have alot work to do. So crazy that i so hot in Sweden now, only legs in September, lovely!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/olive/