Annons
AnnonsSNEAK SNAP


IMG_29656 (1)

IMG_2975

Det blev två outfits idag, haha så typiskt mig. Inte helt felt att ha hunnit med att fota två outfits samtidigt som jag nästan jobbat hela dagen. Haha det gäller att vara effektiv. Ikväll har Henkes bror varit här på middag och film =) Så mysigt! Nu tänkte jag titta på en serie innan det är dags att sova. Så taggad för en ny vecka, är ni?

-Two outfits today haha. So typical me! Tonight Henkes brother join us for dinner and movie. So cosy, perfect this sunday after work all day long. Now it’s time to watch some eerie before sleep-mode. I’m so excited for this week, are you?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/classy-sunday/