AnnonsSNEAKERSJUNKIE


IMG_5551

IMG_5575

IMG_5558

IMG_557577

Jag är ju en riktig sneakersjunkie och jag vet inte ens hur många jag har haha? Dessa fyra är iallafall mitt senaste tillskott i garderoben. Åh är helt kär i alla fyra, har redan hunnit använt de i leopard riktigt mycket. Så sköna! Kanske lite opassande med sneakers till hösten/vintern men jag tycker det är minst lika snyggt till skinnbyxor och lång kappa sålänge inte snön är på backen. Påtal om det, så himla kallt det är nu? Fy =/ Vill bara burra in mig i ett stort täcke och dricka varm choklad.

Nike Air Force_Zalando / New Balance_Sarenza / Adidas Super Tech_Sarenza / Nike Air Revolution Sky hi_Sarenza /

– I’m a such a fan of sneakers, i can’t get enough. Here is my latest sneakers, so much love. Nike, Adidas and New Balance!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/r-a-n-d-o-m-4/