Annons
AnnonsSovmorgon hela veckan.


Jag har sopvmorgon hela veckan, hur glad blir man inte då? Heeeeeeeelt fucking underbart. Igår började jag klockan 10, idag börjar jag 20 i 10 imorgon börjar jag klockan 10 och på torsdag börjar jag klockan 1 och på fredag är vi lediga 🙂 Himla soft vecka måste jag säga! Det bästa som finns är att få sova ut på mornarna. Senare idag ska jag ta en sväng till min älskade mormor, sen blir det kanske att ta en fika med ligan om jag hinner :)? Vi hörs senare! Puss dudes

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/wiiiiiiie_20665/