Annons
AnnonsSPORTY STREET


IMG_3590 (1)PicMonkey Collage 33 (4)IMG_3583 (1)IMG_3598 (1)PicMonkey Collage 2121IMG_3582 (1)IMG_3601 (1)

Igår fick det bli en sportig och bekväm look, som passar perfekt i vardagen och framförallt att gå på stan i vilket jag gjorde igår. Det är enkelt, skönt och lätt att ta av sig när man ska testa plagg och skor. Som jag skrivit innan är jag lite svag för tröjor med tryck. Igår kunde jag faktiskt vara barbent utan att frysa, hoppas det håller i sig ett tag till, älskar ju att vara barbent. Outfitsen blir så mycket roligare, visst? Nu är det massor med fix inför galan ikväll. Hörs lite senare, puss!

top_junkyard / shorts_monki / jacket_LA / shoes_Nelly / sunnies_zara /

– Here you have yesterdays look, i like this print sweater so much. I’m sucker for sweater with different prints and text. This look is a perfect ”everyday look” nice and comfy. Now i have to fix alot for tonights gala. Talk to you later!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/the-perfect-coat/