Annons
AnnonsSthlm by night


ååh jag älskar mina spontana vänner 🙂 Förut så smsade Lisa och fråga om jag skulle med dom till sthlm ikväll? Trodde givetvis det var ett skämt, okej att man kan vara spontan men att åka till Sthlm bara sådär, men vsist var de sant. Så ikväll bär det av till Stockholmia 🙂 där det vankas Rixfm festival och sådär. Ska bli himlans skoj :):) Sen när vi kommer hem kanske det blir utgång med? får la se hur pigga vi är på de då, men det vore sjuktnajs. Nu ska jag fixa det sista, sen blir det att röjja gärnet i bilen upp. Jag älskar mitt liv just nu, kan inte fatta att ja just skrev de där? men så är det! Ibland är saker bara för bra. men med alla dessa underbara människor omkring mig kan man ju inte må vidare dåligt?

Nu ska jag lyssna på min underbara a milli innan vi drar! Kanske redan hört den 10 ggr idag och 15 ggr igår. MÅBRA!

Ni gör mig lycklig!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/mirror-mirror_296859/