Annons
AnnonsSUMMERDAYS


PicMonkey Collage lately.jpg.jpg
fww

Jag är så glad för att vara hemma, att bara få vara ledig, umgås med familj, vänner och pojkvän är som balsam gör själen. Jag har verkligen bara vilat och inte bokat upp mig på för mycket och gjort saker jag velat och prioriterat hälsan. Precis vad jag behövde (: Här är lite bilder från min iphone, mina båda instagram: @rebfre och @peppsomfan senaste dagarna. Glöm inte följa mig där? Om ni vill? Vädret här är helt fantatiskt, så idag ska jag ligga i en solstol hela dagen och bara njuta och äta jordgubbar. Mums!

– It’s Almost summer in Sweden. I love it! Today I’m just layin the sunbed, drinking fresh juice, eat strawberries and enjoy life. Me and my body really need this, some relaxing days and no stress. Talk to you later babes!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/pistol-baby/