Annons
AnnonsSUNSET


IMG_7090.jpg 5 usnet.jpgPicMonkey Collage sunset1.jpgIMG_7091.jpgIMG_7095.jpgPicMonkey Collage sunset 2.jpgIMG_7083.jpgIMG_7093.jpgPicMonkey Collage sunset 3.jpgIMG_7090.jpg susnt 4.jpg

Här har vi de, bilderna jag visade er en sneakpeek på igårkväll. Jag gillar dem skarpt, denna klänningen är bara så magisk. Den är inte bara vacker, utan även världens skönaste. Det är egentligen ett badplagg som jag valt använda som en klänning =) Tyvärr är denna från Lindex förra året, men hittade den ganska nyligen på rea. Den kommer från deras Holly&Whyte finns en liknande i år men som går i mint istället. Så sugen på den!

dress_lindex / shades_riverisland / shoes_deichmann / watch_becksurhandel / bracelet_h&m

– Here is the pictures i told you about. This dress is so amazing, do ou like it? The perfect dress when you are on vacation.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/r-e-b-f-r-e-4/