Annons
AnnonsT A B L E


IMG_1014-0.JPG

IMG_1013-0.JPG

IMG_1015-0.JPG

Hej mina absoluta favoriter! <3 Hoppas ni sovit gott? Det har jag, dock är jag sinnessjukt trött. Jag skulle liksom kunna sova hela dagarna, så känns det ungefär. Ögonenlocken är tunga och vill bara blunda. Någon som känner igen sig? Det har väl med alla härliga soltimmar vi fått .. NOT! Haha eller? Idag ska jag iallafall träna mitt tredje pass för veckan, denna vecka har jag 4 att avklara. Nu har jag verkligen kommit in i det och passet igår blev det bästa på länge, så skönt att gå till gymmet helt ensam, på med hörlurarna och bara ge allt och lite till. Sedan ska jag försöka göra klart och ordna julkalendern, det är ju lite att styra med, verkar även som jag åker på jobb idag med, blir inte alltid som man planerat. Så detta blir en fullspäckad dag, dags att sluta tjöta och börja. Puss på er!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/detalj/