Annons
AnnonsT B T


_MG_9326PicMonkey Collage 4.jpg_MG_9299PicMonkey Collage 212.jpg_MG_9261PicMonkey Collage 212.jpg_MG_9237

Det är ju torsdag mina vänner och vad passar då inte bättre med en TBT? Ibland kan det vara roligt att rota bak i arkivet och ta fram favoriterna. Så kan jag även göra ibland när jag inte har någon inspiration, tittar jag på gamla outfitbilder och försöker komma på något nytt utifrån dem. Denna look är så fräsch, älskar helvitt. Det är bästa Gina som fotat, som jag saknar den tjejen. Längtar tills hon är tillbaka i Stockholm hos mig. Nu ska jag åka in till stan och möta upp mamma som kommer hit för en dag, vi ska ha en riktigt mor&dotter mysdag. Så härligt, kameran åker med. Puss på er!

Photo: Gina Mannberg
Bleezer_Rut&Circle / pants_mango / shoes_choies / bag_lindex / sunnies_bikbok

– TBT BABES! It’s thursday, the throw-back-thursday day. So here is one outfit from the spring this year. Dressed in all white, and i love it! Photo the best: Gina Mannberg

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-a-l-e/