Annons
AnnonsT I M B E R L A N D


TIMBERLAND9.42.24

 

Har länge velat ha ett par kängor, ett par rejäla och varma och igår beställde jag ett par. Dessa Timberlands är ju klassiska och så snygga och känns verkligen helrätt i vinter. Jag hittade mina hos Sarenza.se. Just nu ligger jag i sängen hemma hos Tove, som sagt både jag, Tove och Linda sov här igår. Vi lagade tacos, myste och tittade på PH, perfekt tisdagskväll med grymma brudar! Nu ska vi ta och äta lite frukost vi hörs senare =) Puss på er!

 

Yesterday i bought this shoes, they feel so right this winter, so nice and comfy. I found mine timberlands at Sarenza.se. The perfect boots!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/e-y-e-b-r-o-w-s/