Annons
AnnonsSUMMERDRINKS


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPicMonkey Collage drink.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh har haft en sådan mysig kväll med Natta, ätit middag och druckit alkoholfria drinkar ute och pratat om allt mellan himmel och jord =) Så härligt när man fortfarande kan sitta ute på småtimmarna. Skönt med en lugn kväll, nu väntar sängen och imorgon väntas jobb. Puss på er!

-Summerdrinks with my babe! So wonderful night, pizza and summer drink. Perfect summer-night!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/d-e-n-i-m-o-v-e-r-a-l-l/