Annons
AnnonsT U R K E Y


IMG_6216.jpgIMG_6199.jpgIMG_6139.jpgIMG_6204.jpgIMG_6236.jpg

Hotellet är magiskt och det är rena paradiset här =) Självklart ska kameran dö när jag ska fota haha. Här är iallafall några snapshots från dagen. Vi började dagen med turkisk Hamam på hotellets spa, perfekt för att få en så bra bränna som möjligt. Det är en skrubb och peeling som de kör på hela kroppen vi avslutade även med en mask för att rena ansiktet med =) Hur skönt som helst, samt väldigt nyttigt för kroppen. Nu ska vi snart dra till en liten by här i närheten och käka middag, ska även försöka knäppa av en outfit innan solen går ner. Puss på er!

– Hello babes! here is some snapshots from our first day at Numa beach in Turkey. Love this place, more pictures and todays look comin’ up later. Kiss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/g-r-e-y-a-d-i-d-a-s/