Annons
AnnonsThanks


När jag loggade in hade jag fått massa kommentarer, wihuuu sånt gör mig så glad 🙂 speciellt allt de ni hade skrivit. Detta skrev en tjej till mig

F:
hej 🙂 jag måste bara säga, att jag läser och följer din blogg. och den är så himla otroligt bra! den piggar verkligen upp min vardag! du är en suprebra skrivare och du får det intressant. jag ser fram emot att få läsa din blogg varje dag 🙂 ville bara säga det, uppmuntran gör ju alltid gott för människor, och din blogg är super(Y)

ååh sötaste, hur glad blir man inte? detta gjorde min dag 🙂 tusentack!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/annu-en-till-samlingen_475843/