Annons
AnnonsBIRTHDAYBOY


Skärmavbild 2014-03-31 kl. 23.31.27.jpgSkärmavbild 2014-03-31 kl. 23.47.15

 

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det första april haha mitt lilla skämt fyller år idag. Ganska komiskt att fylla år 1:e april ändå? Här är han i allafall, världens finaste människa, bästa vän och mannen i mitt liv. Önskar inget hellre än att jag kunde spendera hela dagen med dig, väcka dig med ballonger, paket, sång och frukost på sängen. Tyvärr blir det inte så, men som tur var så firade jag dig i helgen som var. Jag vill bara att du ska veta hur glad jag är att jag har dig. Hoppas din födelsedag blir den bästa. Hittade lite äldre bilder på oss, visst är det härligt med riktigt gamla bilder? Puss och grattis på min finaste!

– My boyfriends birthday today. Big congratulations to you darling. You are the best!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/flash-sale/