Annons
AnnonsBLACK & GREY


Skärmavbild 2014-09-03 kl. 23.39.58Skärmavbild 2014-09-03 kl. 23.44.31

Startar dagen med ett hett kapp-tips, kapporna kommer vara lika heta i höst som det var förra hösten om inte ännu mer. Jag gillar denna kapp-trend skarpt. Jag äger redan en svart,leopard, blå och rosa men kände att det var dags för en grå. Så den gråa ovan är påväg hem till mig, finns även i svart för den som vill ha en mer basis. Jag som letade efter en grå kappa redan förra hösten/vintern. Underbart att ha hittat den perfekta, ni hittar den på Rut & Circle.

– Start this day with a tip. I have found the perfect grey coat for this autumn, so lovely. Perfect length, you find it at Rut&Circle

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/s-p-e-l-l/