Annonsthe world is beautiful


låg och myste på stranden med en bok

detta väder hade vi, stor sol, klarblått och inte ett moln

livet är inte så jobbigt ..

underbara koh samet

puss på min fina vän

hur fint? så kristallklart och blått. heaven

shakes och kortspel.

min fina linnea ♥

hur underbart?

våran underbara drinkkväll

becciilinni

Här får ni lite bilder från Koh Samet, där vi var sist. Då jag & linnea hade våran sista vecka ihop. Underbar Ö.
Åh vad jag saknar det, ligga och sola på stranden, ta en banana shake i solen. Spela kort på resturangen. väldigt härliga och mysiga dagar hade vi på koh samet. 

Jag har så grymt mycket bilder, tror jag har närmare 3ooo bilder, det är sjukt! haha. Imorgon tänkte jag köra en frågestund som är riktat mot min resa, vad tror ni om det? kan ni fråga allt där? platser, tips, priser, boenden, länder, bästa med resan, sämsta med resan osv you name it.

Nu ska jag fortsätta med mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Jag saknar era kommentarer, ni som var så grymma ett tag, COME ON. Hörs snart!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/american-flag_560197/