AnnonsTIME FOR CHANGE


IMG_4682808IMG_4678IMG_4684PicMonkey CollageIMG_4690

 

Jag orkar inte hur duktig Bella är, jag vore glad om jag fick 10% av henne när det kommer till hår. Jag gick dit med tråkigt, halvfettigt hår och med jordens utväxt och går därifrån med ny färg, slingor/skiftningar och världens finaste styling. Åh är så nöjd, som alltid! Kvinnan kan sitt om man säger så, fick även en liten kurs i hårstyling. Vi testade även en grym produkt för styling och volym, tänkte visa den senare. Haha ni anar inte hur dålig jag egentligen är på hår, nu ska jag allt ta tag i det där och försöka se ut såhär varje dag, försöka kan man ju alltid. I love it! Jag går som sagt till Bella på Barberarn, hon och hela gänget där är magiska. Helt klart bästa stället i stan! Vad tycker ni om resultatet? Har även fotat dagens i snöstormen, så där får ni även se håret lite bättre med. Nu ska jag snart möta upp min fina bloggkollega Lisa för en mysig fika (:

– Today i went to my lovely hairdresser Bella at Barberarn. I love the new look, it’s amazing. 

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/vardagslyx-3/