Annons
AnnonsTO DIE FOR


IMG_7337.jpgIMG_7324.jpgPicMonkey Collage 323412.jpgIMG_7031.jpg.jpgPicMonkey Collage3131.jpgIMG_7331.jpg

Den här bikinin är to die for, right? Jag har den både i rosa och i lime/gul. Så himla fin, spetsdetaljen är så läcker. Sen gillar jag verkligen materialet på den, samt att den formar sig lite efter kroppen. Tyckte det var fint att matcha bikini med denna färgglada kimono, något som jag verkligen fastnat för senaste tiden är just kimonosar, haha kan man säga så? De är så fina och kan lyfta en outfit så mycket, tror minsann jag ska slå till på någon kimono i något härligt mönster. Perfekta sommarplagget ju, även till festival.

Swimwear_Todiefor / kimono_ Imso / Sunnies_Imso (lespecs)

This bikini is to die for right? I love it, I also have it in lime. I really like the lace details and the material in the bikini. You find it here

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/part-one/