Annons
AnnonsTODAYS WISH OUTFIT


Todays wish.jpg

Det fantastiska vädret fortsätter, så himla underbart =) Kan inte bara detta väder hålla i sig förevigt? Man blir ju så glad, vilken vädermänniska jag är det är helt sjukt. Det är väl bara så jag är, när det är sol och värme ute blir jag helt lycklig i kroppen. Eftersom värmen fortsätter hade jag mer än gärna sprungit omkring i denna outfit ovan, en snygg men bekväm klänning, bikini under, tofflorna på, hatt på huvudet som matchas med guldig klocka och guldiga örhängen. Idag skulle jag behöva en hatt kan jag säga haha, jag låg ju ute i princip hela dagen igår och sola, tyckte inte att solen i Sverige brukar ta så mycket, men i år är den riktigt stark och jag ser ut som en liten tomat haha, hoppas det lagt sig till kvällen för det vankas event med fina tjejer. Puss sålänge!

Dress_here / Sandals_here / Bikini_Here / Watch_Here / Earrings_Here / Hat_Here

– This lovely weather in Sweden makes me so happy, it’s fantastic. I want it to stay forever, because it’s so hot today i want to get dressed like this. So comfy and so nice! Today i really need a hat, my face is like a tomato haha. OMG the sun is so strong this year, crazy! Talk to you later, kiss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/do-you-have-one-you-prefer/