Annons
AnnonsTROPICAL SET


IMG_6435.jpg ytopisa.jpgPicMonkey Collage tropical 3.jpgIMG_6428.jpgPicMonkey Collage tropicl 1.jpgIMG_6435.jpg .jpgPicMonkey Collage tropical 2.jpgIMG_6446.jpg

Detta set är så fint, köpte det för ett tag sedan och har verkligen längtat till att visa det. Älskar färgerna och att mönstret är lite tropiskt. Ni som hängt med ett tag vet ju att jag älskar set =) Vet inte hur många jag har haha? Igår stannade vi kvar i vår by Avsallar, där vi tittade på den magiska solnedgången, strosade och åt middag på en mysig resturang. Idag tänkte vi åka in till Alanya och hänga på Kleopatra stranden, vi är även lite sugna på att boka någon båttripp eller liknande? Alltid roligt att se sig lite omkring. Kameran är med, så bilder från dagen kommer. Jag är så lycklig att ha tillbaka kameran och kunna bjuda på fina bilder, när jag kommer hem blir det nog att titta på ett nytt objektiv. Sugen på ett vidvinkel, jag och Julia fotade mycket med det, älskade det.

Set_h&m / sunnies_Le specs / bag_asos / shoes_ henrykole / bracelet_h&m /


– Here is the whole outfit, this print and this set is so cool. I love it! Hope you like the pictures =)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/tropical-patterned/