AnnonsTubing in laos


Här får ni bilder från tubingen i Laos, jag har inte alls visat många bilder där ifrån. Det är helt klart det roligaste på hela resan, det galnaste och sjukaste stället jag varit på. Det är alltså en flod som man tubar i med stora gummiringar, men de flesta simmar eller går runt. Sen är det en massa barer, som man festar i och åker emellan. Sen finns det massor lianer, rutschkana, gungor. Sen när man kommer dit, så bjuder de på massor gratis shots och dricka. Sen när man är där festar, man umgås, solar, hoppar, spelar beerpong. Alla är helt galna och sjukt taggade. Hela stället är bara så sjukt, förstår knappt att de existerar. Ni som inte varit där och är ute och reser. MÅSTE ÅKA DIT! ALLA älskar det, men det är en sång grejj man gör en gång och tycker är så jävla kul! Men man åker nog inte dit igen. Once in a live time. Sen träffar man galet härliga männsikor, från hela världen.

Man tubar på dagarna, och när man har tubat klart åker man hem till sitt hotell, duschar och gör sig ordning sen drar man ut på kvällen igen. VANG VIENG i Laos är som självaste studentveckan.

Har ni vart i Laos? På tubingen?

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/glad-pask-alla-fina_637128/